0638510095 info@lgv-velsen.nl

VELSEN-NOORD – Weggebruikers die midden op de snelweg buitenlandse chauffeurs de omleiding wijzen na een hoogtemelding bij de Velsertunnel. Voor de IJmonders is het een alledaags tafereel. Tunnelbeheerder Rijkswaterstaat is hierdoor mikpunt van kritiek, die vanuit verschillende hoeken wordt opgeroepen verantwoordelijkheid te nemen. 

Een trucker, automobilist of motorrijder die midden op de A22 met handen en voeten buitenlandse chauffeurs probeert wegwijs te maken bij een tunnelafsluitng. Tot ergernis en frustratie van LGV Velsen-raadslid Peter Stam gebeurt het dagelijks.

“Het is werkelijk ongelooflijk dat dit in deze tijd nog zo gaat”, foetert hij. “De tunnel is in 2016 voor een enorm bedrag gerenoveerd en dan worden vrachtwagens uit het buitenland in het Nederlands toegesproken. Daar snapt zo’n man natuurlijk niets van en dan zie je gefrustreerde mensen uit hun auto springen om het te gaan te vertellen. Levensgevaarlijk”, zegt Stam tegen NH Nieuws.

Lees verder op:

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/282419/weggebruikers-die-zelf-hoogtemeldingen-velsertunnel-afwikkelen-wachten-op-ongelukken

Bron: NH Nieuws.