LGV = lokale politiek

Levendig Gezond Velsen (LGV) is op 16 november 2005 opgericht op initiatief van het gemeenteraadslid Gerard Vosse.

Waarom is LGV in de Velsense politiek gekomen?

Gerard Vosse: “Ik vind het een eer dat ik zoveel vertrouwen heb van mijn kandidaten en leden. Ik ben blij dat veel Velsenaren mij dat vertrouwen ook hebben geschonken. Ik voel me uiterst verbonden met de gemeente Velsen.
Door de ingrijpende plannen van deze gemeente en de gevaarlijke koers die gevaren wordt, ben ik genoodzaakt, zonder de ballast van bestaande partijperikelen, een totaal nieuwe partij te starten.

LGV is afgelopen jaren van een 1-mans fractie ‘Lijst Gerard Vosse’, dankzij uw stemmen, gegroeid naar een 4-mans fractie en noemt zich inmiddels Levendig Gezond Velsen of kortweg LGV.

LGV2014logoblauwWij proberen de gemeentelijke politiek begrijpelijker te maken, zonder achterkamertjes en gericht op het welbevinden van de Velsenaar.

Wij zijn wars van prestigeprojecten en ‘geld over de balksmijterij’. Het vertrouwen in de politiek moet worden (terug)gewonnen door het goede voorbeeld!

Beslissingen die met gewoon ‘Lokaal Gezond Verstand’ te begrijpen zijn hoef je nauwelijks uit te leggen!

Helaas kunnen we nog geen ijzer met handen breken, aangezien de coalitiepartijen het front gesloten houden. Toch is de invloed van onze kleine op de lokale politiek gerichte groepering groeiende.

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen heeft u de gelegenheid ons ‘sterker’ te maken. In de tussentijd kunt u ons ook steunen door aan iedereen door te geven dat u ook overtuigd bent van ‘Het Gelijk van LGV!

Steun onze lokaal gerichte politiek, zonder voortdurende concessies i.v.m. landelijke en provinciale partijpolitiek!
LangeNieuwstraat