Sige Bart

Sige Bart

Zow even voorstellen. Ik ben Sige Bart uit IJmuiden, en voor Velsen. Ben een ondernemer hier in de plaats, en zit vol met ideeën. Ben oa eigenaar van de kleine Verhuizer en het Bellhuisje. Ook hou ik van lekker sporten! Doe aan fietsen, zwemmen, boksen en doe mee aan crossruns. Ik maak daarom ook veel gebruik van het strand, de duinen en het bos. Waar natuurlijk van alles mogelijk is.

Ik liep dus wel is wat te mopperen op het lokale bestel, en toen er een cursus Raadslid voorbij kwam. Heb ik me daarvoor opgegeven. En nu dus de stap wagen. Ik ben wat jonger dan het gemiddelde raadslid, en voel me daarom ook geroepen om me verkiesbaar te stellen. Het wordt wel ‘ns tijd voor wat jonge gedachten. Qua politiek heb ik nog niet echt heel veel ervaring en loop nu dus mee met LGV om me goed te laten informeren over de ins en outs. Gelukkig zitten er bij LGV verschillende Raadsleden die al enige tijd meelopen om mij goed te kunnen ondersteunen waar nodig is.

Mijn interesses liggen bij het Ondernemen, Toerisme, Sport en Jeugd, en zal me -mits ik natuurlijk gekozen wordt- daar hard voor gaan maken. In mijn ogen: Velsen moet hip en aantrekkelijk worden met bestaande middelen, en zo weinig mogelijk centen.