0638510095 info@lgv-velsen.nl

Leo Kwant (fractievoorzitter)

Geboren 25-12- 1948 woonachtig in IJmuiden.

Hier 'past' Zeedorp IJmuiden

Hier ‘past’ Zeedorp IJmuiden

8 Jaar geleden mocht ik aanwezig zijn bij de oprichting van de nieuwe lokale partij LGV.
Ik heb ruim 28 jaar bij Woningbedrijf Velsen in de gemeente Velsen gewerkt. En de laatste 10 jaar als vestigingsmanager.
Daarnaast ben ik vele jaren actief geweest in de vakbond, en voor de privatisering van het Gemeentelijk Woningbedrijf, was ik voorzitter van de afdeling Velsen voor de AbvaKabo. In deze hoedanigheid voerde ik namens de leden van de AbvaKabo in Velsen de onderhandelingen met het gemeentebestuur van Velsen.
Vele jaren heb ik voetbaltraining in Velsen gegeven en ik ben actief geweest als jeugdscout voor de KNVB.
Na een aantal jaren steunfractielid geweest te zijn voor LGV ben ik 4 jaar geleden gekozen als Raadslid en sinds 2 jaar ben ik fractievoorzitter van deze geweldige lokale politieke partij in Velsen. Een partij, die niet gehinderd wordt door opgelegde regels vanuit Den Haag, maar het woord spreekt van de burgers van Velsen en onze voeding rechtstreeks vanuit de burgerij van Velsen krijgt en deze belangen voor de volle 100% probeert te behartigen.
Afgelopen najaar 2013 ben ik gekozen tot lijsttrekker voor LGV tijdens de komende verkiezingen.
Ik vind het een eer en ben er trots op, dat ik leiding mag geven aan ons geweldig team van fractie en (steunfractieleden) en de nieuwe kandidaat raadsleden, waarvan er een aantal jongeren toegetreden zijn, waarmee wij de verkiezingen in zullen gaan om wederom voor de volle 100% de belangen van de Velsense burger te behartigen, en indien mogelijk realiseren. Het persoonlijk succes moet daar ondergeschikt aan blijven.