0638510095 info@lgv-velsen.nl

Milco Kwant (bestuurslid)

Milko Kwant

Milko Kwant

Mijn naam is Milco Kwant, ik ben 27 jaar en woonachtig in IJmuiden.

Werkzaam in Zandvoort als Floormanager zwembad van een bekend vakantie park. (Center Parcs)

Door mijn werk in het zwembad, waar ik met veel sportieve mensen samenwerk, heb ik altijd grote interesse gehad voor sport.

Voetbal, zwemmen en verschillende vechtsporten hebben mijn interesse gewekt en heb ze allen wel beoefend of beoefen ze nog steeds.

Op mijn werk heb ik vaak te maken met jeugd, of het nou de kinderen zijn die ik zwemles geef met de leeftijd van 4 t/m +- 6 jaar, of oudere jeugd .

Ik vind het elke dag weer een leuke uitdaging om met deze doelgroep te werken. Elke persoon is anders en het is erg leuk om altijd weer de juiste weg te vinden en deze groep daarin te begeleiden.

Mijn interesse in de politiek is ook niet zomaar gekomen, doordat mijn vader eigenlijk altijd al bezig is met de plaatselijke politiek ben ik mij er steeds meer en meer in gaan verdiepen.

Toen de fractie LGV werd opgericht was het voor mij een mooi moment om ook raadsvergaderingen bij te wonen om er vervolgens thuis over na te praten.

Toen in te horen kreeg dat LGV wilde verjongen hoefde ik er niet lang over na te denken om mij aan te melden en deze partij te steunen.

Mijn interesses in de plaatselijke politiek zullen dus zeker liggen bij jeugd, jeugdzorg/jeugd en gezin en de problematiek die zich daarin voor kan doen. En uiteraard heeft de portefeuille Sport mijn grote interesse. Beide portefeuilles. Daarnaast wil ik mij verder verdiepen in de andere portefeuilles, om zodoende mijn steun breder te kunnen verlenen.

MilcoKwant

WitteTheater We komen er aan Sterk Velsen OZBtehoog HOV Gemeentehuisverandert