13 Jaar geleden mocht ik aanwezig zijn bij de oprichting van de nieuwe lokale partij LGV.
Ik heb ruim 28 jaar bij Woningbedrijf Velsen in de gemeente Velsen gewerkt. En de laatste 10 jaar als vestigingsmanager.
Daarnaast ben ik vele jaren actief geweest in de vakbond, en voor de privatisering van het Gemeentelijk Woningbedrijf, was ik voorzitter van de afdeling Velsen voor de AbvaKabo. In deze hoedanigheid voerde ik namens de leden van de AbvaKabo in Velsen de onderhandelingen met het gemeentebestuur van Velsen.
Vele jaren heb ik voetbaltraining in Velsen gegeven en ik ben actief geweest als jeugdscout voor de KNVB.
ik ben fractievoorzitter van deze geweldige lokale politieke partij in Velsen. Een partij, die niet gehinderd wordt door opgelegde regels vanuit Den Haag, maar het woord spreekt van de burgers van Velsen en onze voeding rechtstreeks vanuit de burgerij van Velsen krijgt en deze belangen voor de volle 100% probeert te behartigen.
Ik vind het een eer en ben er trots op, dat ik leiding mag geven aan ons geweldig team van fractie en steunfractieleden

Leo Kwant