0638510095 info@lgv-velsen.nl

De Regio volgens LGV

Voldoende argumenten een intensieve samenwerking te onderhouden met Beverwijk en Heemskerk, dat binnen enkele jaren kan uitmonden tot de Gemeente IJmond.
Er kan een bestuurlijke eenheid tot stand worden gebracht waar nationaal en internationaal rekening mee wordt gehouden. Daarbij zullen voordelen behaald worden voor onze inwoners en ondernemers. Op economisch en industrieel gebied is schaalvergroting noodzakelijk. Als de kleine hoogoventjes niet werden vervangen door twee grote, zou Tata er al niet meer zijn. Het stimuleren van het bedrijfsleven in de IJmond wil LGV oppakken met een uitnodigend aanbesteding- en vestigingsklimaat. Waarbij de kansen voor lokale ondernemers kunnen worden verbeterd door m.n. het aanbestedingsbeleid te herzien en het vestigingsbeleid, zoals ook het Detailhandelsbeleid, IJmondiaal af te stemmen.

Foto: De Regio Voldoende argumenten een intensieve samenwerking te onderhouden met Beverwijk en Heemskerk, dat binnen enkele jaren kan uitmonden tot de Gemeente IJmond. Er kan een bestuurlijke eenheid tot stand worden gebracht waar nationaal en internationaal rekening mee wordt gehouden. Daarbij zullen voordelen behaald worden voor onze inwoners en ondernemers. Op economisch en industrieel gebied is schaalvergroting noodzakelijk. Als de kleine hoogoventjes niet werden vervangen door twee grote, zou Tata er al niet meer zijn. Het stimuleren van het bedrijfsleven in de IJmond wil LGV oppakken met een uitnodigend aanbesteding- en vestigingsklimaat. Waarbij de kansen voor lokale ondernemers kunnen worden verbeterd door m.n. het aanbestedingsbeleid te herzien en het vestigingsbeleid, zoals ook het Detailhandelsbeleid, IJmondiaal af te stemmen.