0638510095 info@lgv-velsen.nl

LGV heeft zich weten te versterken met een nieuw steunfractielid, en stelt zich graag aan u voor:

Mijn naam is Tamara Rutte. Ik ben geboren in 1987 en inmiddels dus 33 jaar. Samen met mijn partner en twee kinderen wonen wij in Velsen-Noord. Het dorp waar ik helaas niet geboren ben, dit was in het RKZ te Beverwijk, maar waar ik al wel mijn hele leven woon.
In 2007 ben ik begonnen met de opleiding HBO rechten aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende het derde jaar van deze opleiding moest er stage gelopen worden. Dit heb ik gedaan bij het team juridische zaken van de gemeente Beverwijk. Dit beviel zo goed, dat ik in januari 2010 bij dit team ben begonnen met werken in de functie van juridisch ondersteuner. Na een aantal jaren ben ik van functie verandert. Ik ging van juridisch ondersteuner, naar secretaris bezwaarschriftencommissie en tot slot naar mijn huidige functie algemeen jurist.
Naast mijn baan ben ik best een bezig bijtje, ik:
– volg nog een opleiding (master rechtsgeleerdheid) aan de Open Universiteit
– wandel graag in ons leuke dorp/gemeente
– doe aan fitness en zumba.
Toch had ik het gevoel dat ik nog iets mistte. Ik zou mij graag inzetten in de lokale politiek om lokaal een verschil te kunnen maken. Na mij een aantal jaren geleden hierin verdiept te hebben, heb ik eigenlijk nooit een vervolgstap richting de politiek gezet. Maar toen ik door de LGV benaderd werd met de vraag of ik mij niet bij hun aan zou willen sluiten, hoefde ik hier niet lang over na te denken. Voor mij is de LGV namelijk de lokale partij die lokaal echt het verschil maakt. Met veel plezier zet ik mij nu in bij de LGV en wie weet wat de toekomst zal brengen.
Tamara Rutte