Alma Blomsma (kandidaat)

AlmaBlomsma01Voor een ieder die dit jaar zijn stem gaat uitbrengen stel ik mij graag even voor: mijn naam is Alma Blomsma, kandidaat raadslid voor LGV: Levendig Gezond Velsen.
Wie ik ben:
Van beroep ben ik verpleegkundige, dit beroep heb ik op veel verschillende werkvelden uitgeoefend zoals het ziekenhuis, verpleeghuis en verschillende arbodiensten.
Behalve dat ik het fijn vind om te “zorgen”ben ik regelmatig in de ondernemingsraad te vinden want ik wil graag meedenken en meebeslissen in het belang van de organisatie en haar personeel.

Momenteel ben ik werkzaam als verpleegkundig meldkamercentralist voor 112 alarmcentrale; een spannende baan! Ik krijg mensen aan de telefoon die -al dan niet in paniek- 112 bellen, het is een dankbare taak om deze mensen door de eerste moeilijke minuten van het noodgeval heen te praten terwijl de hulpdiensten met spoed onderweg zijn.

Verder ben ik in mijn vrije tijd een fanatiek motorrijdster en doe het nodige aan sport om fit te blijven.
Ik prijs mezelf ook nog gelukkig met 2 kinderen en een leuke vriend.

Waarom de LGV?
Als het gaat om gemeente issues vind ik het belangrijk dat een partij zich niet laat leiden door landelijke partijprogramma’s en standpunten. Het gaat hier om de lokale politiek, linksom of rechtsom zal de LGV de belangen van de belastingbetalende Velsenaar zo goed mogelijk behartigen. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat de LGV voor een Levendig en Gezond Velsen een betrouwbare club is die zich aan haar woord houdt en waar afspraken tellen.
Toen de LGV 8 jaar geleden werd opgericht ben ik hier nauw bij betrokken geweest, in die tijd heb ik als steunfractielid een goede en enerverende tijd gehad, ook dat is een reden dat deze partij bij mij een streepje voor heeft.

De aanloop naar de verkiezingen is altijd een spannende en hectische tijd, ik kijk er naar uit en wens iedereen veel wijsheid toe bij het uitbrengen van zijn of haar stem!

AlmaBlomsma

(1942 x bekeken)