Column 76 – LGV-campagne krijgt vorm

Achter de schermen is LGV al maandenlang bezig zich voor te bereiden op de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 19 maart a.s. De kandidatenlijst is bekend; de ‘verkiezingsbeloften’ zijn opgesteld; campagnemateriaal besteld enz…

Het is vooral voor een lokale politieke partij een hectische tijd. En daarna maar proberen -U, de kiezer- over te halen ons uw vertrouwen te geven om de komende periode van 4 jaar te kunnen werken aan een leefomgeving waarin u zich thuis kunt voelen.

In een notendop is dit waarmee we momenteel druk bezig zijn. Zonder gesubsidieerde landelijke politieke organisatie. Zonder noemenswaardig budget. Op Velsense schaal!
Maar wel met de strijdlust; inzet; felheid en het enthousiasme, kenmerkend voor een LGV’er.
Je werkt immers aan je eigen leefomgeving. Beslist mee over je eigen recreatiemogelijkheden direct naast je deur. Bepaalt welke voorzieningen je het meest belangrijk vindt, als er uit kostenoverwegingen geschrapt moet worden.  Je waakt letterlijk over je eigen portemonnee. Eigenlijk is elke Velsenaar dus een LGV’er!
002

Het is verschrikkelijk jammer dat de politiek zo weinig vertrouwen heeft bij de kiezer. Maar… dit is wel eigen schuld! Arrogantie past een politicus niet. De overtuiging hebben, dat je de wijsheid in pacht hebt en -zonder luisteren- datgene doorvoeren, dat je vanachter je bureau hebt uitgedacht, pakt 9 van de 10 keer verkeerd uit.

Gezond verstand! Begrijpelijke besluiten! In het belang van de Velsense bevolking! Eerlijk en Koersvast! Staan voor je keuzes en die ook kunnen uitleggen! Tot nu toe heeft LGV sinds haar oprichting -naar mijn waarneming- deze ‘kenmerken’ nooit geweld aangedaan.

stempotloodAan u woensdag 19 maart aanstaande de keus. Er wordt vaak gezegd dat NIET stemmen een stem voor de ‘zittende politici’ is.

DUS: Wilt u verandering? Blijf dan niet thuis, maar maak gebruik van uw democratisch RECHT! Het STEMRECHT, waar generaties voor ons voor hebben gevochten en een recht dat vele volken nog moeten ontberen!

lgv2014logowit150We houden u op de hoogte! (Houdt deze website en in de gemeente ons logo in de gaten!) Steun ons. Met uw stem; adhesiebetuiging; mond tot mond reclame, of wellicht ook financieel. (Kijk hier naar de mogelijkheden.)

Gerard van Broekhuijsen

(1385 x bekeken)