Column 11 – 23 december 2006

Heeft u ons ook gemist op de pagina van de fractievoorzitters in het weekblad ‘de Jutter’? Had u ook geconstateerd, dat de LGV niet voorkwam in de gemeentegids? Vroeg u zich ook af hoe dit komt? Zou de LGV deze publiciteit aan zich voorbij laten gaan.

Nee hoor, we willen echt wel, maar de Jutter plaatst niets meer over de LGV gezien de tekst uit een mailtje van de bladmanager: “…. ik dit (LGV-stuk over de VVV) niet plaats omdat ik heb begrepen dat jullie voorkeur wat betreft publiciteit uitgaat naar onze collega-krant Huis aan Huis….”

Het lijkt er wat hem betreft dus blijkbaar op dat, als ik vandaag boodschappen doe bij de Vomar, ik morgen bij de Dekamarkt niet meer welkom zou zijn. Ik zie nu al uit naar de discussie met Friso over deze weigering. Volgende week kunt u dus een stuk van Gerard Vosse tegemoet zien in Huis aan Huis.

De recente ontwikkelingen met betrekking tot het Centrumplan hebben ons nog ‘scherper’ gemaakt. Onze verkiezingswinst is mede te danken aan ons standpunt over deze zaak. U mag dan ook van ons blijven verwachten dat we, vooral op dit punt, zeer kritisch alle ‘moves’ zullen volgen.

En wat de gemeentegids betreft: Men was ons in het stadhuis gewoon vergeten!

Ik wil u graag heel fijne Kerstdagen toewensen, veel bezinning en vooral ook verantwoord eten, zodat u zonder te ‘Sonja Bakkeren’, 2007 zult kunnen beginnen.

Gerard van Broekhuijsen

(335 x bekeken)